IEDER HUWELIJK IS UNIEK...Wanneer jullie een symbolische of niet-religieuze ceremonie wensen, kunnen jullie ook terecht bij Ceremonie Claeys & Duerinck bv.

Op basis van een verkennend gesprek en een vragenlijst, die jullie samen in alle rust kunnen beantwoorden, wordt er gepeild naar jullie wensen en dromen inzake jullie huwelijksceremonie.

Een unieke huwelijksceremonie op maat, dat is ons streefdoel. Romantisch, buitengewoon, grappig, cool, ongelooflijk, klassiek, chic, muzikaal, ingetogen, uitbundig, relaxed, rock-‘n- roll, Keltisch,…. alles is mogelijk en steeds met een zeer persoonlijke aanpak. Met andere woorden voor elk type huwelijksceremonie staan wij open!

Ook maken wij contact met getuigen, vrienden of familie die iets wensen te zeggen op jullie huwelijksceremonie of die ons de opdracht geven om iets te zeggen in hun naam. Jullie bepalen zelf de inhoud van jullie huwelijksceremonie!. Huwelijksgeloften, huwelijkskaars, trouwringen, een toost, zandceremonie,…. Alles kan!!!

We geven ook advies betreffende jullie trouwbelofte, zodat dit een onvergetelijk “jullie-twee- momentje” wordt.
Kortom wij maken voor jullie een huwelijksverhaal met echte woorden en verhalen, zodat we een sprankelende en zeer persoonlijke huwelijksceremonie krijgen.

Wij hebben er alvast zin in!!!!CONTACTEER ONS

Leuzesesteenweg 94-96 - 9600 Ronse

+32 (0)495 24 56 25

stefaan_claeys@telenet.be

BTW BE 0761 794 349